Geo Portya Selfie 2017

Van okostelefonod? Tudod is használni?

Egy jó játék keretén belül, gyere és mutasd meg, hogy képes vagy rá!

Következő a feladat: Hódmezővásárhely területén lévő GPS koordinátákat adunk meg, amikhez el kell tudnotok jutni és selfiet készíteni magatokról úgy, hogy az általunk megadott koordinátákkal kijelölt épület vagy műtárgy, szobor… látsszon a háttérben.

2017. június 04-én (vasárnap) 9:00 és 13:00 óra között családotokkal vagy barátaitokkal, gyertek el a Bessenyei Ferenc Művelődési Központhoz (É 46°24’59.4″ K 20°19’02.8″).

(Ha nem ismered a GPS koordinátákat kezelni tudó térkép alkalmazásokat, javasoljuk a díjmentesen letölthető, Magyar Térkép alkalmazást, ami mindhárom GPS formátumot ismeri.)

Tehát:

Attól függően, hogy gyalogosan vagy kerékpárral indultok a portyátokra, kaptok GPS koordinátákat, amikhez a megadott időn belül (4 óra) el kell tudnotok jutni és egy selfiet kell készítenetek magatokról úgy, hogy az általunk koordinátákkal meghatározott épület vagy műtárgy látsszon a háttérben.

Akit érdekel a portya, de nincs okos telefonja, se GPS-készüléke, nos, rájuk is gondoltunk.
Nekik könnyebben, (térképpel) megtalálható feladatokkal készülünk!
Csupán egy Hódmezővásárhely várostérképre és egy képmegjelenítést tudó fényképezőgépre lesz szükségük a selfie készítéshez.

A feladatuk ugyanaz: a megadott címre kell eljutniuk térképük segítségével és selfiet kell készíteniük a korábban leírtak szerint.

A portya végén, összehasonlítjuk a készült selfieket és az általunk készített képeket, így kiderül, hogy valóban a meghatározott helyet találtátok-e meg.
A legjobb általatok készített képekből pedig készítünk egy albumot, melynek a címe: ,,Így látunk Hódmezővásárhely 2017-ben.”

A részvétel díja: 500 Ft / csapat.
A teljesítés szintideje 4 óra.

Jó szórakozást!
Kalandra fel!

geoportya