Készségfejlesztő eszközök adományozása

A Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány évek óta segíti a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Hódmezővásárhelyi Tagintézményét. 2017-ben együttműködési megállapodást kötött az alapítvány és a szakszolgálat, melynek vásárhelyi telephelyén gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés, oktatás, gondozás, konduktív pedagógiai ellátás és gyógytestnevelés, logopédiai, fejlesztőpedagógiai és pszichológiai ellátás is folyik. Az együttműködés keretében nyújt anyagi segítséget az alapítvány elsősorban az eszközpark bővítésével és segíti a szakmai munkát továbbképző előadások megszervezésével is.

2017-ben közel 100 ezer forint, 2018-ban pedig 150 ezer forint értékben adományozott az alapítvány kuratóriuma készségfejlesztő eszközöket, a rászoruló családok és gyermekek ellátására szakosodott intézménynek.

2019. május 17-én 11 db további készségfejlesztő eszközt adományozott az alapítvány a szakszolgálatnak közel 300 ezer forint értékben. Kedves kis ünnepség keretében mutatták be az intézmény dolgozói az új eszközöket az adományozó kurátoroknak.

Adományozó levél_2019
Previous Image
Next Image

info heading

info content