Segítség Gálos Ivettnek

6 évvel ezelőtt Gálos Ivett, az akkor 10 éves vásárhelyi kislány karácsonyát próbálta szebbé varázsolni a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány pénzadományával. Akkor már túl volt egy idegsebészeti beavatkozáson, és rendszeres sugárkezeléseken. A Szegedi Gyermekklinikán agydaganatot diagnosztizáltak a gyakran hányó, fejfájós Ivettnél… A kezelések eredményeként a daganat visszahúzódott és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok mellett élhette a serdülő fiatalok szokásos életét.

A 2019 karácsonya előtt elvégzett kontroll MRI vizsgálat sajnos a daganat kiújulását igazolta. Ivett most 16 éves, középiskolás, és klinikai kezelésekre kell járjon Szegedre. Azonban családja szerény anyagi körülményei miatt segítségre szorul. Többek között azért is, mert a sugárkezelésekre csak autóval szállítható az egyetemi központba, amit a szülei nem tudnak megoldani.  Egy vásárhelyi taxis cég, a Party Taxi munkatársai példaértékű felajánlással vállalták Ivett szállítását nap, mint nap – ingyen!

A Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány anyagilag támogatja a susáni nagylány gyógyulását, és erre buzdít minden segíteni tudó vásárhelyit is. Adományunk ismét karácsonyra érkezett a családhoz…

Ivett kozmetikusnak készül, és nagyon bizakodó, pozitív gondolkodású. Mosolyogva bizonygatja, hogy újra legyőzi a rettegett betegséget, amihez sok erőt, kitartást kívánunk!

http://www.vasarhely24.com/mindennapi/a-vasarhelyi-party-taxi-vallalta-ok-szallitjak-minden-nap-szegedre-ivettket

Gálos Ivett agydaganatos kislány
Fotó: Török Anita

Rossz hír…
Fotó: Szombat Mihály

2019 – újra találkoztunk
Fotó: Dr. Berényi Károly

Adományozó levél