Nyertes TESCO pályázat

tesco

2018-ban már negyedik éve hirdette meg a Tesco Global Zrt. az „Ön választ, mi segítünk” közösségi pályázatát a Magyarországon működő civil szervezeteknek. A Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány benyújtott pályázatára Hódmezővásárhelyen és Makón lehetett szavazni. Ennek eredményeként a vásárhelyi civil szervezet 2. helyezést ért el a régióban, és így 200 000 forintos támogatást nyert el a nyolcadik alkalommal, Mártélyon megrendezésre kerülő „Bodnár Bertalan Teljesítménytúra és Maraton” elnevezésű sport rendezvényére.

Köszönjük a Tesco Global Zrt-nek példaértékű társadalmi szerepvállalását, a magyarországi civil szektor több tíz millió forintos támogatását!

Köszönet a Tesco Áruházakban vásárló több ezer szavazónknak! A pályázati bizottság eredményközlő levelében így fogalmazott:

„Engedje meg, hogy még egyszer szívből gratuláljunk az eredményhez. Minden egyes begyűjtött szavazat azt jelenti, hogy munkájukat fontosnak tartja, elismeri és támogatja a helyi közösség, ennél nagyobb elismerést nem kaphat egy civil szervezet, erre igazán büszkék lehetnek!

És mi azok is vagyunk!

Gratulálunk a régióban szintén nyertes pályázatokat megíró civil szervezeteknek, az első helyezett makói „Új világ” Alapítványnak és a harmadik helyezett Mobil-Földeáki Fiatalok Egyesületének!

Kapcsolódó cikk megtekintése.

Tesco nyereményátadás1