Kerékpártúrák

2013. szeptembertől 2014. október végéig havonta egy-két alkalommal kerékpártúrákat szervezünk a TÁMOP 6.1.2-11/1-2012-1600 „Egészségfejlesztési program megvalósítása a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány szervezésében” c. projekt keretében, melyekre várunk minden mozogni vágyó érdeklődőt.
Az egyes túrák maximális létszáma 25 fő. Ez a létszámkorlát a 12-18 éves korosztályra vonatkozik, mely a pályázat elsődleges célcsoportja. Természetesen felnőtt érdeklődőket is szívesen látunk! Regisztrálni azonban mindenkinek kötelező!
A tervezett tizenkét kerékpártúra közül érdemes minél többön részt venni, hiszen a legtöbb kilométert kerekezők értékes jutalomban részesülhetnek a kerékpártúrák végén.
Az itt található dokumentumok áttanulmányozása után, a lenti linkre kattintva érhetők el a regisztrációs űrlapok, melyek kitöltése előfeltétele az aktuális túrákon való részvételnek. A kerékpáros sisak hiánya még nem kizáró ok, hiszen az Alapítvány korlátozott számban tud kölcsönözni.
A kerékpártúrák a résztvevők számára teljesen ingyenesek. Valamennyi költőpénzt azonban érdemes hozni, hiszen az egyes állomások különféle lehetőségeket tartogatnak, melyekről az egyes túráknál szolgálunk további információval.

Túra és időpont tervezet MÓDOSÍTVA

Túraszabályzat

Közlekedés szabályai

Kötelező és ajánlott felszerelés

kerékpártúra – szórólap 1. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 2. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 3. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 4. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 5. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 6. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 7. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 8. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 10. alkalom honlapra
kerékpártúra – szórólap 12. alkalom honlapra